Skip to content

Vacature Technisch Projectleider

Technisch Projectleider

Heb je ervaring in het aansturen van een klein en enthousiast team en een sterke affiniteit met techniek op het gebied van afvalwater? Stem je het aanbod van je producten en diensten aan je klanten graag af met je team als dat nodig is, maar beschik je ook over de nodige zelfstandigheid? Dan is de overstap naar deze, op termijn, eindverantwoordelijke positie wellicht de volgende stap in je carrière.

Wat ga je doen/ functie inhoud

Je gaat de verkoopleider ondersteunen en werk van hem overnemen, d.w.z.: je gaat een vertrouwensrelatie opbouwen met een deel van de klanten van de verkoopleider met als doel een deel van zijn

Als Technisch Projectleider word je eindverantwoordelijk voor alle facetten binnen Entec. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor klanten. Een jaarlijkse beleidsplan en de bijbehorende begroting die je samenstelt zijn de basis voor de (commerciële) activiteiten. De daarin geformuleerde doelstellingen, verwachtingen en ontwikkelingen volg je maandelijks op en stuur je bij waar nodig. Nieuwe mogelijkheden breng je in kaart en je stelt daarvoor het plan op hoe die te vertalen naar aanvullende en positieve bijdrage aan het bedrijfsresultaat. Hiervoor is een nauwe samenwerking binnen het team vereist.

Je geeft op een heldere en motiverende wijze leiding, zet medewerkers aan tot en stimuleert ze om zich verder te ontwikkelen. Je denkt mee over het verbeteren van werkprocessen en het uitbouwen van de service- en dienstverlening aan klanten. (In deze positie maak je deel uit van het  MT en rapporteer je aan de directeur.)

Maar voordat je bovenstaande functie zult kunnen bereiken is het van groot belang dat je alle facetten binnen ons bedrijf leert kennen.

Dat wil zeggen dat je: meegaat op (montage) klus, dat je leert rekenen met lucht en water, dat je klanten bezoekt en nieuwe klanten binnenhaalt, dat je de jaarrekening kunt lezen en het proces van vraag, via offerte en opdracht, tot de eind factuur beheerst.

Kortom, dat je alle ins en outs van Entec leert kennen en overal inzetbaar bent.

Profiel

 • HBO/HBO+ werk- en denkniveau, met een technische opleidingsachtergrond of aantoonbare affiniteit met techniek en/of waterbeheer/techniek
 • Relevante werkervaring in de technische sector of commercie binnen een eindverantwoordelijke en leidinggevende managementfunctie is gewenst;
 • Daadkrachtige, overtuigende en stimulerende manager met goede communicatieve vaardigheden;
 • Analytische instelling, gericht op behalen van resultaten en leveren van kwaliteit;
 • Besluitvaardig en in staat een visie op de commerciële bedrijfsvoering te ontwikkelen en uit te dragen;
 • Affiniteit met procesverbetering en automatisering;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Aanbod

 • Mede bepalende commerciële positie op termijn
 • Ruimte voor een ondernemende persoonlijkheid om het commerciële verkoopproces verder in te richten;
 • Organisatie met een nuchtere en no-nonsense cultuur en mooi klantenbestand;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Opdrachtgever

Entec, levert en monteert in Nederland, Europa, USA en het Midden Oosten, geurfilters, geurfiltermedia en mengers, op o.a. rioolwaterzuiveringen, gemalen, visverwerkende fabrieken, kortom, overal waar geur en mengen bij voorkomt.

Entec bestaat vanaf 1933 en maakt de laatste jaren een grote sprong vooruit. Naast verkoop en advies levert Entec producten volkomen toegepast op de situatie van de klant.

Entec geniet veel vertrouwen van haar relaties door jarenlange ervaring. Relaties zijn gemeenten, hoogheemraadschappen, bedrijven die producten verwerken waar geur bij vrijkomt, bedrijven die producten maken waar een mengproces onderdeel van de productielijn is zoals RWZI’s

Het team van Entec bestaat uit 5 medewerkers, inclusief de directie. De cultuur bij Entec is nuchter, no nonsens, betrouwbaar en behulpzaam.

Reacties met motivatie en CV per email aan de heer J.H. van ’t Hoff, per adres linda@entec-nederland.nl

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!