Skip to content
Header - Luxe jachten
De specialist in geurbestrijding op (super)luxe jachten.
Image is not available

Zwart- en grijswatertanks zijn onoverkomelijk, ook op luxe jachten. Entec is de specialist in geurbestrijding op het allerhoogste niveau.

De maatwerkoplossingen zijn zeer efficiënt en voldoen volledig aan de hoogste technische- en esthetische eisen.

Header - Luxe jachten
Shadow

Luxe op het water.

Jachten van 15 meter, 25 meter, 80 meter en groter. Daar wil je geen stankoverlast!

Elk jacht heeft afvalwater afkomstig van de keuken, douches en toiletten. Dit mag niet zomaar overal worden geloosd. In de praktijk zijn daarom de jachten vanaf 1995 en 10 meter of langer vaak voorzien van een vuilwatertank. Er wordt op grote jachten onderscheid gemaakt tussen zwart- en grijswater. Grijswater is alles behalve het toilet (keuken, douche etc.) Zwartwater is afkomstig van het toilet.

Deze tanks moeten worden ontlucht en dat zorgt voor stankoverlast. Iets wat absoluut ongewenst is, zeker binnen de luxe omgeving zoals op een jacht! Entec is gespecialiseerd in stankbestrijding d.m.v. geurfilters en speciale filtermedia.

Entec geurfilters zijn van oorsprong voor rioolwaterzuiveringen, waar de stankoverlast enorm is. De jarenlange ervaring, R&D en technologische ontwikkelingen hebben ons in staat gebracht het principe door te voeren naar andere situaties. Elke situatie.

De ENTEC® HC-Diamond serie wordt het meeste toegepast op luxe jachten. Onder andere voorzien van een condens oplossing, de in-/uitlaat plaatsing is naar wens, het formaat is aanpasbaar zodat het altijd past en het is inclusief een hoge kwaliteit coating zodat zelfs een zichtlocatie geen probleem is.

In het geurfilter worden patronen geplaatst welke gevuld zijn met speciale EnAC™-media, afgestemd op de toepassing. Met deze filtermedia bent u gegarandeerd van het hoogste rendement. Daarbij zijn deze patronen zeer gemakkelijk te vervangen wanneer ze zijn uitgewerkt.

Door onze flexibiliteit is maatwerk voor ons de standaard. Dat wil zeggen dat wij ons en onze producten volledig aan kunnen passen naar de eisen van de klant. Iets wat in de wereld van (luxe) jachten een vereiste is. Wilt u meer informatie over de ENTEC® HC-Diamond serie, de patronen of stankbestrijding in het algemeen?

Klik dan hier voor onze contact gegevens.