Skip to content
Header - Over ons

Entec Holland BV

Image is not available

Over ons

Over ons

Over ons

Header - Over ons
Shadow

(werken bij Entec? Klik hier voor de vacatures)

Entec Holland BV

Wij denken mee enzijn 100% klantgericht. Zo leveren wij aan diverse gemeenten, (water)zuiveringsinstallaties en aannemers in Nederland en ook daar buiten: onder andere België, Duitsland, Denemarken, Portugal en Spanje. Wij staan onder onze klanten bekend om onze deskundigheid en betrouwbaarheid.

De mens ruikt ongeveer 7000 geuren. Elk individu heeft zijn eigen geurbeleving en er kunnen significante geurverschillen zijn tussen mensen. Entec Holland is al sinds 1971 specialist op het gebied van geurbehandeling en stankbestrijding. De ruim aanwezige kennis en uitgebreide ervaring hebben geleid tot een scala aan hoogwaardige producten en diensten op het gebied van geurbehandeling.

Wij zijn altijd bereid om u een goed advies te geven om uw probleem op te lossen.

Entec Holland levert diverse producten en diensten, zoals o.a.:
• Geurfilters, in elke gewenste maat en RAL kleur, voorzien van speciale poedercoatings.
• Geurfilter media: PAARS®, EnAC-series® (23 soorten geactiveerde kool) en CustomBlend®.
• Service overeenkomst voor het onderhoud van uw geurfilter en het vervangen van de filterkorrels.
• Rookproeven en rookmachines.
• H₂S metingen en log-apparatuur.
• Verhuur van geurfilters en apparatuur.

Onze specialisten vinden het een uitdaging om specifieke en (nieuwe) geurproblemen voor u op te lossen!  Daarnaast maakt Entec Holland BV deel uit van de Entec Group, welke uit drie divisies bestaat.

Entec-Group-Logo

Milieu en zuivering gaan al sinds jaar en dag hand in hand bij Entec. Als specialist op het gebied van milieu techniek zijn wij uw partner voor geur- en afvalwaterbehandeling in zowel de industriële als de communale sector.

Onze ruim opgedane kennis en ervaring hebben geleid tot een breed scala aan hoogwaardige producten en diensten ten behoeven van het milieu. Onze eigen onderzoeks- en ontwikkelafdeling staat daarvoor garant.

Entec is actief van ontwerp tot plaatsing en van inbedrijfstelling tot planmatig onderhoud. Hiervoor beschikken wij over een zeer breed productassortiment.

Entec Holland B.V.
Alles op het gebied van geur­bestrijding, zoals geurfilters, geurfilterkorrels, rookproeven, H₂S analyses, UV en Ionisatie. Ook verhuur.

Entec Werktuigbouw & Engineering B.V.
Alles op het gebied van mengen en beluchten, zoals hyperboloide mengers, statische mengers, horizontale mengers, recirculatie-pompen, blowers, kunststof ventilatoren, olieverwijderingsapparatuur, en complete beluchtingssystemen.

Entec International B.V.
Entec International is for all customers outside the Netherlands and deals with all products such as, hyperboloid- / dynamic mixers, static mixers, submersible mixers, aeration, recirculation pumps, plastic fans, blowers, odour filters and odour filter media, UV and ionisation.